Μένη Κωνσταντινίδου: «Μια τηλεοπτική περσόνα που δεν είναι ηθοποιός μπορεί να ταιριάζει περισσότερο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο»!

0
Τον χειμώνα η Μένη Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση "Το σπίτι του
Φρανκενστάιν", όπου συμμετείχε και η Λάουρα Νάργες,και είχε σχολιαστεί έντονα το κατά πόσο ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται με την υποκριτική πρέπει να κατέχει τη θέση ενός επαγγελματία σε μια περίοδο που οι θεατρικές δουλειές είναι λίγες. Πώς το σχολιάζει αυτό η ηθοποιός;

«Εγώ θεωρώ ότι καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει και αγαπά χωρίς να μπαίνουν ταμπέλες. Δε με αφορά πολύ αν κάποιος είναι ηθοποιός. Αν μπορεί να ανεβεί στη σκηνή, έχει πάθος γι' αυτό που κάνει και το αγαπάει, πιστεύω ότι καλά κάνει. Δε με βρίσκει αντίθετη. Πολλές φορές μια τηλεοπτική περσόνα που δεν είναι ηθοποιός μπορεί να ταιριάζει περισσότερο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο», λέει στο περιοδικό Supertv . Όσο για αν οι δυο τους είχαν χημεία; «Ναι. Ήταν πάρα πολύ καλή η συνεργασία μας. Βρισκόμαστε στο ίδιο καμαρίνι και ήρθαμε πολύ κοντά», λέει και καταλήγει: «Δεν ξέρω αν «πυροβολήθηκε». Φαντάζομαι ότι θα ειπώθηκαν διάφορα. Θεωρώ ότι μπορούσε να θεωρηθεί εύκολος στόχος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !