Τελευταία σεζόν για το «True Blood»

Λευτέρης Προβιάς
0
Τα... παλαιάς κοπής επιτυχημένα σίριαλ μας αποχαιρετούν το ένα μετά το άλλο. 


Ετσι, έπειτα από το «How I met your mother» που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες (δυστυχώς, με ένα απογοητευτικότατο τελευταίο επεισόδιο), άλλη μία αγαπημένη σειρά ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το κοινό της (με πιο ικανοποιητικό, ελπίζουμε, τρόπο).

Το «True Βlood», που προβάλλεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι από το 2008 ως σήμερα, θα ξεκινήσει την προβολή του 7ου και τελευταίου κύκλου του στις 22 Ιουνίου.

Η αγωνία των τηλεθεατών για τις εξελίξεις στα δέκα επεισόδια που απομένουν κορυφώνεται, τη στιγμή που το HBO δίνει στη δημοσιότητα ένα σουρεαλιστικό, αντάξιο της άκρως σουρεαλιστικής σειράς, βιντεάκι.

Η κάμερα περιπλανάται σε ένα νεκροταφείο και κάνει ζουμ στις ταφόπλακες με τα ονόματα όσων χαρακτήρων του «True Βlood» έχουν ως σήμερα πεθάνει, για να καταλήξει στην τελευταία ταφόπλακα, στην οποία αναγράφεται ο τίτλος της σειράς. RIP!

Θυμίζουμε ότι το βασισμένο σε μια σειρά βιβλίων της Σαρλίν Χάρις σίριαλ αναφέρεται σε μια κοινωνία όπου βρικόλακες και άνθρωποι ζουν μαζί, ερωτεύονται και κάνουν οικογένειες ή αλληλοσκοτώνονται - κυρίως το τελευταίο. 

Με έντονα στοιχεία θρίλερ, μυστηρίου, αλλά και με πολύ χιούμορ, οι δημιουργοί του μάς παρασύρουν σε ένα σύμπαν όπου πνεύματα και θνητοί μπλέκουν σε απίστευτες καταστάσεις.

Το παράλογο επικρατεί μετατρέποντας την κάθε ημέρα των κατοίκων μιας κωμόπολης της Λουιζιάνας σε μια άκρως απρόβλεπτη περιπέτεια που μπορεί να σε οδηγήσει στον Παράδεισο (όπου οι νεράιδες σε περιμένουν για να σου χαρίσουν το τέλειο σεξ) αλλά και στην Κόλαση (όπου δεν θέλεις να ξέρεις τι σε περιμένει).

Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Οσκαρ («Μαθήματα πιάνου») Αννα Πάκουιν, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και ο Στίβεν Μόγερ. 

Το «True Blood» παρακολουθούν περίπου 5.000.000 αμερικανοί θεατές κάθε χρόνο (η σειρά προβάλλεται και σε πολλές άλλες χώρες) αναδεικνύοντάς το στο πιο δημοφιλές σίριαλ του HBO μετά το «The Sopranos».

Tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !