Όλα όσα μας αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 για το νέο του πρόγραμμα

Λευτέρης Προβιάς
0
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέλεξε ο ΑΝΤ1 να μας φιλοξενήσει για να κάνει τον απολογισμό του για τη φετινή σεζόν. Με τον αέρα νικητή, ο Γιάννης Λάτσιος, μίλησε στους δημοσιογράφους για κάθε ένα πρόγραμμα ξεχωριστά βασιζόμενος σε νούμερα τηλεθέασης.


Με το σταγονόμετρο μας δόθηκαν οι αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν, όμως και αυτή τη φορά, κάτι "ψαρέψαμε".

Στόχος του καναλιού για την επόμενη σεζόν είναι να βελτιώσει αισθητά τη βραδινή ζώνη  9-11 και για να το κάνει αυτό αποφάσισε να στραφεί στην ελληνική μυθοπλασία.

Πέρα από το "Μπρούσκο" που συνεχίζει κανονικά στις 7 το απόγευμα, ο ΑΝΤ1 θα έχει στο πρόγραμμά του και μία νέα καθημερινή σειρά, τους "Συμμαθητές". Μια σειρά παλιών συμμαθητών, συναντιέται ξανά μετά από 20 χρόνια, έχοντας πλεον φτάσει στην ηλικία των 40 και οι σχέσεις με τις οποίες συνδέονταν τότε, ανατρέπονται μέσα από μια σειρά γεγονότων. Στη σειρά έχουν κλείσει: ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μάριος Αθανασίου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Χριστίνα Τσάφου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Νικολέτα Καρά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενώ χθες έδωσε τα χέρια και ο Παύλος Χαϊκάλης. Η σειρά θα βγει στο Α' μισό, και περιλαμβάνει 180 επεισόδια.

Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα γίνει και η επιστροφή των "Βασιλιάδων". Ο σταθμός έχει κλείσει τα δικαιώματα από πέρυσι και μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να κλείσει και το καστ και να μπει σε γυρίσματα.

Δύο φορές την εβδομάδα θα προβάλλονται οι "Τρίχες" του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου. Στη σειρά θα παίζουν η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Τόνυ Δημητρίου, η Μαρία Κατσανδρή, η Παρθένα Χοροζίδου, η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, ο Παύλος Κοντογιαννίτης καθώς και πολλοί celebrities που θα κάνουν guest εμφανίσεις.

Άλλη μία πολυαναμενόμενη σειρά, είναι η νέα σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστές τον Όθωνα Μεταξά και την Λίνα Σακκά, "Η Εκδρομή". Η σειρά πρόκειται να ολοκληρώσει τα γυρίσματά της μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να επικεντρωθεί στο μοντάζ για να βγει στο Α' μισό. Ο ΑΝΤ1 ήδη επικοινωνεί τη σειρά προς το εξωτερικό και έχει εκδηλωθεί, μάλιστα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μία ακόμη σειρά σχεδιάζει να βγάλει ο ΑΝΤ1, μια κωμωδία με έντονες κοινωνικές αναφορές. Θα βασίζεται στη σειρά "Turkish for beginners" όπου μία χωρισμένη Γερμανίδα καθηγήτρια αποφασίζει να παντρευτεί έναν επίσης χωρισμένο Τούρκο που ζει στο Βερολίνο και να συζήσουν με τις δύο έφηβες κόρες τους. Και αυτή η σειρά βρίσκεται στο προγραμματισμό για να βγει τον Οκτώβρη, ωστόσο ακόμα δεν έχει ελληνικό τίτλο και δεν έχει κλείσει κάποιος για το καστ. Ακούγεται, όμως, έντονα το όνομα του Στέλιου Μάινα.

Όσον αφορά τα shows, "Dancing with the stars", "Your face sounds familiar" και "The Voice" συνεχίζουν κανονικά. Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις οι συντελεστές του "The Voice" θα είναι ίδιοι, στο DWTS την παρουσίαση θα αναλάβει και φέτος η Δούκισσα Νομικού και στο YFSF η Μαρία Μπεκατώρου. Ωστόσο, ουδείς λόγος δεν έγινε για την κριτική επιτροπή των δύο τελευταίων, πόσο μάλλον για το Dancing που ξεκινάει σε 3 μήνες.

Νέες προσθήκες στο πρόγραμμα θα είναι το "Splash" καθώς και το "The Voice Kids", το οποίο δρομολογείται για τον Οκτώμβριο του 2015.

Από άποψη εκπομπών, στο πρόγραμμα εντάσσεται η εκπομπή "Ζόρικα Επαγγέλματα" στην οποία ο Σπύρος Σούλης θα μας παρουσιάζει και θα δοκιμάζει ο ίδιος δύσκολα επαγγέλματα. Από την εκπομπή αυτή έχουν ήδη γυριστεί 8 επεισόδια. Επίσης, θα δούμε και το δεύτερο κύκλο της εκπομπής "Ήρωες Ανάμεσά Μας", μια εκπομπή για την οποία ο σταθμός νιώθει πολύ υπερήφανος. Το πράσινο φως πήραν και "Τα Καρντάσιανς" με το Δημήτρη Σταρόβα, το Γρηγόρη Ανρνούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου. Η εκπομπή την ερχόμενη σεζόν θα προβάλλεται live και πιθανότατα θα βλέπουμε περισσότερα επεισόδια την εβδομάδα.

Στον αθλητικό τομέα, για μία ακόμα χρονιά θα προβάλλει το Europa Leage ενώ τον Σεπτέμβριο θα προβάλλει το Mundo Basket.

Σε συζητήσεις με το σταθμό βρίσκονται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, για ένα ενδιαφέρον project, η Μαίρη Συνατσάκη αλλά και η Ναταλία Γερμανού, την οποία το κανάλι θεωρεί βασική συνεργάτιδα. Ο Γιάννης Λάτσιος μας αποκάλυψε, μάλιστα, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλά άτομα καθημερινώς για να στελεχώσει τις εκπομπές και τα shows υου.

Λευτέρης Προβιάς


(Για οποιαδήποτε σχόλια ή παρατηρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο
E-mail: lefis66@gmail.com
Facebook: Lefteris Provias)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !