Ποιος είναι τελικά ο λόγος που αποχώρησαν απο τις ΄΄Φόνισσες΄΄ Ρώπα και Καλογρίδη;;

Unknown
0
Αν επρόκειτο για σειρά, θα είχε μείνει ημιτελής, όπως συνέβη με το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή". Στην περίπτωση της θεατρικής παράστασης "Φόνισσες της Παπαδιαμάντη", όμως, απλώς αντικαταστάθηκαν δύο εκ των πρωταγωνιστριών και η παράσταση προχωρά κανονικά. Τι πραγματικά συνέβη;
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real, πολλά και διαφορετικά ήταν τα μέτωπα, με κύρια "πρωταγωνίστρια" τη Χρύσα Ρώπα. Υπήρξαν προστριβές της με τις Ελένη Καστάνη και Τζέσυ παπουτσή, ακυρώθηκαν παραστάσεις, ενώ αληθινά φορτισμένο υπήρξε το κλίμα μεταξύ Παπουτσή και Νατάσας Καλογρίδη για καλλιτεχνικές τους διαφορές, με την έμπειρη ηθοποιό να της κάνει συστάσεις για αργοπορίες και "κενά" που έκανε λείποντας από τη σκηνή.
 Στη Θεσσαλονίκη φορτίστηκε ακόμα περισσότερο το κλίμα, όπως γράφει η εφημερίδα, υπήρξαν εντάσεις, με τον Αλέξανδρο Ρήγα να παίζει συχνά ρόλο πυροσβέστη από τα παρασκήνια. Όταν ήρθε η ώρα να συμφωνήσουν για την καλοκαιρινή περιοδεία, η Νατάσα Καλογρίδη, λέγεται ότι προέβαλε μεγάλες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να θέσει εαυτήν εκτός παράστασης. Η Χρύσα Ρώπα που είχε συμφωνήσει να είναι μαζί τους, δήλωσε πως δεν θέλει ταλικά να είναι στην περιοδεία. Έτσι, τον ρόλο της Χρύσας Ρώπα ανέλαβε η Φωτεινή Ντεμίρη κι αυτόν της Νατάσας Καλογρίδη η Τζένη Μπότση.

Zappit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !