Συναυλία Βίσση: Ποιος πρίγκιπας του Μαρόκου και ποιοι εφοπλιστές; Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Ρέβης πήγαν! Γιατί δεν την τίμησαν διάσημοι φίλοι της;

0
Απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, οι εφοπλιστές και τα ονόματα της τηλεοπτικής σόου μπιζ, αυτοί που ουσιαστικά συνέβαλαν για την δημιουργία ενός μύθου γύρω απο το όνομα Άννας Βίσση.
Σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια πλασάρονται οι σελέμπριτις παντός καιρού.  Με μπροστάρη τον δημοσιοσχετίστα Γιώργο Ντάβλα, δίπλα του την θεατρολόγο-μπουζοκολόγο-κοσμική περσόνα, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, τον στυλίστα Χάρη Σιανίδη. Λίγα μέτρα πιο πέρα ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης με ένα μπουκέτο απο όμορφα κορίτσια το οποίο συστήνει σε μια παρέα Αυστριακών- φίλων της Κοντσίτα. Το σουρεάλ σκηνικό συμπληρώνεται από την καλεσμένη- γκεστ σταρ της βραδιάς Καλομοίρα που μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Μπούσαλη έχουν καθίσει σε τραπέζι που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο και κοστίζει 350 ευρώ το κεφάλι. Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση θα την καλοσωρίσει, θα της δώσει το μικρόφωνο αλλά η συμπαθής νεαρά καλλιτέχνιδα φαίνεται να έχει ξεχάσει τους στίχους, πιθανόν λόγω της μακράς απουσίας της απο την Ελλάδα και της μόνιμης εγκατάστασης της τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.

Φρίξος Δρακοντίδης, Φωτογραφίες: William Faithful
protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !