Οι πόρτες του «Music School» άνοιξαν!

0
Αυτές τις ημέρες ξεκινούν τα γυρίσματα των πρώτων οντισιόν του παιχνιδιού, και από 40 συνολικά παιδάκια, θα γίνει η επιλογή των 16 καλύτερων λιλιπούτειων ερμηνευτών. Tα συγκεκριμένα επιλέχθηκαν μέσα από 3.000 παιδάκια, τα οποία πήραν μέρος σε διάφορες οντισιόν οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Ετσι, η μουσική ακαδημία του Mega ουσιαστικά θα ανοίξει τις πόρτες της σε 16 ταλαντούχα παιδιά. Παιδιά χαρισματικά, τα οποία θα μας τα συστήσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που έχει αναλάβει και την παρουσίαση του σόου. Ενα σόου του οποίου στόχος είναι να πλημμυρίσει από τραγούδι και συναίσθημα και, το κυριότερο, χωρίς να συμπεριλαμβάνει την άχαρη διαδικασία των αποχωρήσεων!
Το «Music School» δεν συμπεριλαμβάνει το πραγματικά δύσκολο κομμάτι της απόρριψης, ενώ οι υπεύθυνοι του Mega έχουν αποφασίσει να μην υπάρχουν και βαθμολογίες με... αρνητικό πρόσημο. H κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί με θετική διάθεση και με «όπλα» της το «καλός», «πολύ καλός», «άριστος».
Δίπλα στα παιδιά θα βλέπουμε και τους γονείς τους, οι οποίοι θα είναι και αυτοί παρόντες σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού, καθώς το Mega θέλει τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ασφαλή.
Πηγή: tv Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !